Verbeter je bouwkunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is bouwkunde moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij bouwkunde? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten bouwkunde! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

bouwkunde

Bahtiyar

Leerdam

None

Bijles bouwkunde met Bahtiyar

Geachte heer/mevrouw, Na mijn studie HBO bouwkunde ben ik direct gestart met werken bij DWanimations. Dit bedrijf is afgelopen 4 jaar verdrievoudigd. Mijn functie binnen dit team is salesmanagement en geven van trainingen aan bedrijven en ook docenten/leerlingen van MBO scholen. Met volle trots mag ik zeggen dat ik deze trainingen heb bedacht. Inhoud van de training kunt u lezen via: www.dwanimations.nl. Ik ben geen docent, maar heb al een aantal jaren ervaring in het onderwijs. Het delen van kennis is erg leuk, daarom ben ik bereid om in de avonduren en de weekenden meer te werken. Met vriendelijke groet, Bahtiyar Memik

Leerdam

bouwkunde

Juan

Rotterdam

None

Bijles bouwkunde met Juan

Ik sta graag voor groepen en ik deel graag kennis. Ik heb een management gerelateerde studie afgerond op WO niveau , spreek ik vloeiend Spaans en ik ben ervan overtuigd dat door les te geven skills verbeterd zullen worden. les geven zou een win win situatie zijn voor mij en de studenten.

Rotterdam