Verbeter je basisonderwijs vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

basisonderwijs

Ruben

Weert

Master / WO, Fiscale Economie, Tilburg Universiteit

Bijles basisonderwijs met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

basisonderwijs

Frank

Hilversum

Bachelor / HBO, Technische Informatica, Universiteit Twente

Bijles basisonderwijs met Frank

Ik heb eerder online bijles gegeven met wederzijds plezier. Ik heb een grote passie voor het versimpelen van uitdagende onderwerpen en voel me erg betrokken. Mijn technieken bieden meer dan alleen het volbrengen van het vak; je zult met een ander oog naar kennis kijken.

Hilversum
Technische Informatica
Bachelor / HBO, Universiteit Twente

basisonderwijs

Amina

Utrecht

Master / WO, Nederlands Recht, Universiteit Utrecht

Bijles basisonderwijs met Amina

Mijn passie is studenten leren leren en in hun kracht de beste versie van zichzelf te zijn. Het geven van bijles is voor mij dan ook een positieve kans om met mijn kennis en werkervaring iets te betekenen voor de studenten.

Utrecht
Nederlands Recht
Master / WO, Universiteit Utrecht

basisonderwijs

Hung

Amsterdam

Master / WO, Vrije Universiteit

Bijles basisonderwijs met Hung

Ik geef al jarenlang bijles en ik help graag mensen verder op alle niveaus. Studenten sturen me meestal digitaal lesstof en opgaven of toetsen. Ik bestudeer het van te voren (en kom zo nu en dan ook nieuwe dingen tegen) en dan help ik en leg ik het uit met eigen voorbeelden.

Amsterdam
Master / WO, Vrije Universiteit

basisonderwijs

Maaike

Amsterdam

Bachelor / HBO, Toegepaste Psychologie, Hogeschool van Amsterdam

Bijles basisonderwijs met Maaike

Tijdens het geven van bijles merk ik dat ik veel energie krijg als iemand (kleine) stapjes maakt. Het contact maken, vertrouwen winnen en het leerproces bij een ander laten blijft een leuke zoektocht. Tijdens mijn stages en werk deed en doe ik veel ervaring op met het werken met studenten. Het lijkt mij erg waardevol om dit als docent bij het bijleshuis uit te bouwen, door 1-op-1 leerlingen/studenten zowel online als persoonlijk verder te helpen

Amsterdam
Toegepaste Psychologie
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

basisonderwijs

José

Woerden

VWO / Gymnasium, Economie & Maatschappij

Bijles basisonderwijs met José

Ik heb een poos op een aantal basisscholen Engelse les gegeven en dat beviel me goed. Het is echter leuker, en uitdagender voor mezelf, om één op één iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doel. Iemand te ondersteunen in waar hij het moeilijk heeft en een handje te kunnen helpen.

Woerden
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium,

basisonderwijs

Ethan

Hoogvliet Rotterdam

VWO / Gymnasium, Leraaropleiding Biologie 4de jaar, Hogeschool van Rotterdam

Bijles basisonderwijs met Ethan

Ik wil bijles geven, omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Mijn opleiding heeft er alles mee te maken en geef al 3 jaar lang bijles.

Hoogvliet Rotterdam
Leraaropleiding Biologie 4de jaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam

basisonderwijs

Manou

Voorschoten

Master / WO, Onderwijswetenschappen, Universiteit Utrecht

Bijles basisonderwijs met Manou

Ik studeer aan de Academische Pabo in Utrecht en loop hiervoor 2/3 dagen stage per week op een basisschool. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van de Pre-Master onderwijswetenschappen aan de Univeristeit van Utrecht om vanaf september te kunnen starten met de master. Lesgeven is iets waar ik mijn plezier en voldoening uit haal, zien dat de kinderen echt groeien. Als leraar streef ik ernaar om een voor het kind passende manier te vinden om het (les)doel te behalen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zekerheid krijgen over hun ''kunnen'' en succeservaring op doen, zeker bij dingen die ze lastig vinden. Ik wil zoveel mogelijk ervaring met onderwijs opdoen naast mijn stage en studie. I'm an Academic Teacher training student in Utrecht en teach in primary school 2/3 days a week. I'm also doing my pre-masters in Educational Sciences this year at the University of Utrecht and next year I'm participating in the Masterstudy. Teaching is something I do with a lot of fun and gratification, seeing growth in children. As a teacher, I aim to find a fitting way to reach (learning)goals. I think it is important that children get self-confidence about their '' ability '' and gain experiences of success, especially with topics they find difficult. I want to gain as much experience with education as possible in addition to my internship and study.

Voorschoten
Onderwijswetenschappen
Master / WO, Universiteit Utrecht

basisonderwijs

Milou

Haps

VWO / Gymnasium, NG&NT, Merletcollege Cuijk

Bijles basisonderwijs met Milou

Ik ben van mening dat ik stof goed over kan brengen op de leerling en vooral ook heel geduldig ben met de uitleg. Op 3 verschillende manieren uitleggen vind ik dan ook geen probleem. Ik haal de voldoening echt uit de leerling naar een hoger level en betere cijfers kunnen brengen.

Haps
NG&NT
VWO / Gymnasium, Merletcollege Cuijk

basisonderwijs

Sara

Hulsberg

Master / WO, Cultuurwetenschappen, Tilburg University/Maastricht University

Bijles basisonderwijs met Sara

Ik ben een enthousiaste en creatieve docent. Ik vind leren het mooiste dat er is, vooral als dit lukt. Mijn visie is dat iedereen alles kan leren, het duurt bij de een gewoon soms wat langer dan bij de ander. Als iets niet lukt, kan dat frustrerend zijn. Het is ontzettend mooi als je ervoor kan zorgen dat iets wél lukt.

Hulsberg
Cultuurwetenschappen
Master / WO, Tilburg University/Maastricht University