Bijles Basisschool

Krijg vandaag nog bijles basisonderwijs op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

basisonderwijs

Nina

Alkmaar

Professioneel / Volwassen

RGIT Australië

Business

Bijles basisonderwijs met Nina

Ik ben zeer gemotiveerd en geduldig. Ik haal er veel energie uit om met kinderen te werken en om anderen iets te kunnen leren. Ik heb veel ervaring opgedaan in het 'leren leren' tijdens mijn studies en (vrijwillige) jobs. Zowel op het pedagogische als psychologische vlak. Mijn interesse en kunde ligt vooral bij het basisschoolniveau, maar voor de Engelse taal zeker ook middelbaar (en hoger).

9/10

Alkmaar
Business
Professioneel / Volwassen, RGIT Australië

basisonderwijs

Anouk

Haarlem

Bachelor / HBO

HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

Culturele Maatschappelijke Vorming

Bijles basisonderwijs met Anouk

Onderwijs zit in mijn DNA. Hoewel ik als enige van mijn ouderlijk gezien niet actief voor de klas sta, is het wel altijd een wezenlijk onderdeel van mijn werk geweest. Ik begeleid projecten en opleidingen (momenteel Event Producer in Adam). Voorheen organiseerde ik voorstellingen met studenten. Nu ondersteun ik de docenten bij de organisatie van een hele opleiding. Als bijlesdocent heb je aan mij een gedreven motivator met geduld. Iets wat ik normaal gesproken totaal niet heb, maar wel als ik iemand iets mag en kan leren en verder kan brengen. Door mijn ervaring in de zorg ben ik in staat om goed naar de persoon te kijken en mijn stijl aan te passen op de student. Ik zal altijd zoeken naar de manier waarop iemand het beste leert en daar mijn stijl op aanpassen. Ik hou kennisoverdracht en ik hou er van mensen te zien groeien en bloeien. Ik ben er van overtuigd dat de wereld er mooier van wordt. Natuurlijk zit hem dat ook op het sociale vlak, maar ook dat groeit als je meer begrijpt van de wereld om je heen. Voorheen stond ik actief voor de klas en begeleidde ik studenten.

10/10

Haarlem
Culturele Maatschappelijke Vorming
Bachelor / HBO, HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

basisonderwijs

Estel

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Geschiedenis

Bijles basisonderwijs met Estel

Ik geef graag bijles omdat ik kennis overdragen aan jongere mensen erg leuk vind. Ik vind het fijn om de leerweg van moeilijk lerende leerlingen of leerlingen met een achterstand gemakkelijker te maken. Mijn ervaringen met bijles op zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs waren positief.

Utrecht
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

basisonderwijs

Femke

Leiden

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Criminologie en Psychologie

Bijles basisonderwijs met Femke

Ik vind het leuk om te zien hoe je iemand kan helpen met het halen van zijn of haar school en de kleine momentjes van vooruitgang samen te kunnen vieren. Ik heb op de middelbare school ook drie jaar lang bijles gegeven en ik kreeg er veel voldoening door. Daarnaast heb ik het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken.

Leiden
Criminologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

basisonderwijs

Felina

Amstelveen

Master / WO

Vrije Universiteit Amsterdam

Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek

Bijles basisonderwijs met Felina

Ik geef graag bijles, omdat ik het erg belangrijk vind om mensen in mijn omgeving te kunnen en willen helpen. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en ik houd ervan om mensen succesvol zien te worden in iets waar ze eerst moeite mee hadden. Ik heb eerder bijles gegeven en al mijn ervaringen waren erg positief en leuk.

Amstelveen
Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek
Master / WO, Vrije Universiteit Amsterdam

basisonderwijs

Sibbeline

Arnhem

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Pedagogische Wetenschappen

Bijles basisonderwijs met Sibbeline

Allereerst vind ik het leuk om met kinderen en jongeren te werken. Het geeft mij voldoening als een kind/jongere lesstof niet snapt en dan na net wat extra uitleg / instructie plotseling het kwartje valt. Het geven van bijlessen, maar ook huiswerkbegeleiding, heb ik altijd erg leuk gevonden. Mijn specialiteit ligt vooral bij kinderen uit het basisonderwijs en de onderbouw van het middelbaar onderwijs. Deze leerlingen kan ik bij de meeste vakken goed helpen. Als het om bovenbouwleerlingen gaat, dan kan ik voornamelijk begeleiding bieden bij de talen en vakken als biologie. Bij andere exacte vakken hangt het van het niveau van de leerling af. Daarnaast kan ik leerlingen helpen bij maken van planningen, structuur aanbrengen in de lesstof en te kijken welke manier van leren het beste bij hem/haar past.

Arnhem
Pedagogische Wetenschappen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

basisonderwijs

Antoinette

Delft

Master / WO

University of Leicester (VK)

Art Museum and Gallery Studies

Bijles basisonderwijs met Antoinette

Ik vind het ontzettend leuk om jongeren iets bij te leren. Het is voor mij een fijne uitdaging om mijn aanpak en verhaal aan te passen aan de persoon of groep waar ik mee samenwerk. Ik probeer door te spelen met beeld en taal mensen mee te nemen in mijn enthousiasme voor leren.

8/10

Delft
Art Museum and Gallery Studies
Master / WO, University of Leicester (VK)

basisonderwijs

Fabiënne

Helmond

VWO / Gymnasium

Strabrecht College Geldrop

Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek

Bijles basisonderwijs met Fabiënne

Fabiënne zit in de derde bachelor psychologie en heeft veel ervaring met oppassen op basisschoolkinderen en turnlessen geven. Voor BijlesHuis helpt ze leerlingen uit het basisonderwijs.

Helmond
Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Strabrecht College Geldrop

basisonderwijs

Betty

IJsselstein

Bachelor / HBO

Bijles basisonderwijs met Betty

Ik heb heel mijn leven in het basisonderwijs gestaan. Het is leuk een kind te helpen beter te worden. Een op een was nieuw voor me, tot ik onze kleinkinderen veel geholpen heb.

IJsselstein
Bachelor / HBO,

Studenten die we al konden helpen

 • Kim uit Dorst

  Meisje van 11 uit groep 8 zoekt bijles voor alle vakken. Ze heeft kader advies gekregen en was daar toch wat door teleurgesteld. Daarom vraagt ze zelf om bijles e nis erg gemotiveerd.

 • Nomi uit Oud-Beijerland

  Nomi zit in groep 8 en maakt zich klaar voor de cito. Hier wil ze graag wat extra hulp bij! Op de school van Nomi zijn ze dit jaar met rekenmethode Getal & Ruimte van Noordhoff begonn… Lees meer

 • Christiaan uit Ede

  Leerling zoekt begeleiding voor rekenen/wiskunde (groep 8) vanaf september.

 • Jolien uit 's-Hertogenbosch

  Jolien zoekt ondersteuning bij rekenen voor haar dochtertje na de vakantie. Ze gaat na de vakantie naar groep 7. Ze presteert goed (cito rekenen A/B). Het valt haar echter op dat ze nie… Lees meer

 • Luisina uit Utrecht

  Leerlinge groep 8 wil na de zomervakantie ondersteuning bij rekenen en begrijpend lezen.

 • Ward uit Dronten

  Een leerling uit groep 7 wil graag bijles rekenen in de omgeving van Dronten. Ze heeft dyslexie waardoor automatiseren moeilijk gaat. Daardoor heeft ze bijvoorbeeld problemen voor tafel… Lees meer

 • Cecilia uit Groningen

  Gezin wil graag bijlessen rekenen voor hun dochter uit groep 8. Ze heeft het altijd al moeilijk gehad met rekenen waardoor de ouders graag ondersteuning willen bij dit vak. - Cecilia he… Lees meer

 • Emilio uit Papendrecht

  Emilio heeft moeite met lezen, taal en spelling. Hij zit nu in groep 8. Mede door zijn dyslexie komt hij op deze vakken niet goed mee. Vanaf groep drie is hier door school wel extra aan… Lees meer

 • Michael uit Breda

  Zlatan gaat naar een tussenklas 3/4 en moet wat extra geprikkeld worden om te blijven leren. Daarom voorziet zijn moeder graag wat extra interactie met een bijlesdocent voor bijvoorbeel… Lees meer

 • Darifa uit Roermond

  Een leerling uit het 4e leerjaar heeft bijles rekenen nodig om over te mogen naar het 5e leerjaar.

 • Fien uit Den Haag

  Fien's zoontje heeft hulp nodig bij begrijpend lezen. Hij is veranderd van school en heeft de citotoets binnenkort. Hij heeft een duwtje in de rug nodig: tips en trucs bij begrijpend l… Lees meer

 • Zahra uit Zwaag

  Bijles rekenen gezocht aan huis te Zwaag voor een meisje uit groep 7.

 • Jesse uit Lokeren

  Leerling heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Daphne uit Schaarbeek

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. meetkunde.

 • Isa uit Alken

  Leerling 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands (spelling en schrijven) en wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.