Bijles Basisschool

Krijg vandaag nog bijles basisonderwijs op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

basisonderwijs

Anouk

Haarlem

Bachelor / HBO

HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

Culturele Maatschappelijke Vorming

Bijles basisonderwijs met Anouk

Onderwijs zit in mijn DNA. Hoewel ik als enige van mijn ouderlijk gezien niet actief voor de klas sta, is het wel altijd een wezenlijk onderdeel van mijn werk geweest. Ik begeleid projecten en opleidingen (momenteel Event Producer in Adam). Voorheen organiseerde ik voorstellingen met studenten. Nu ondersteun ik de docenten bij de organisatie van een hele opleiding. Als bijlesdocent heb je aan mij een gedreven motivator met geduld. Iets wat ik normaal gesproken totaal niet heb, maar wel als ik iemand iets mag en kan leren en verder kan brengen. Door mijn ervaring in de zorg ben ik in staat om goed naar de persoon te kijken en mijn stijl aan te passen op de student. Ik zal altijd zoeken naar de manier waarop iemand het beste leert en daar mijn stijl op aanpassen. Ik hou kennisoverdracht en ik hou er van mensen te zien groeien en bloeien. Ik ben er van overtuigd dat de wereld er mooier van wordt. Natuurlijk zit hem dat ook op het sociale vlak, maar ook dat groeit als je meer begrijpt van de wereld om je heen. Voorheen stond ik actief voor de klas en begeleidde ik studenten.

10/10

Haarlem
Culturele Maatschappelijke Vorming
Bachelor / HBO, HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

basisonderwijs

Femke

Leiden

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Criminologie en Psychologie

Bijles basisonderwijs met Femke

Ik vind het leuk om te zien hoe je iemand kan helpen met het halen van zijn of haar school en de kleine momentjes van vooruitgang samen te kunnen vieren. Ik heb op de middelbare school ook drie jaar lang bijles gegeven en ik kreeg er veel voldoening door. Daarnaast heb ik het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken.

Leiden
Criminologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

basisonderwijs

Estel

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Geschiedenis

Bijles basisonderwijs met Estel

Ik geef graag bijles omdat ik kennis overdragen aan jongere mensen erg leuk vind. Ik vind het fijn om de leerweg van moeilijk lerende leerlingen of leerlingen met een achterstand gemakkelijker te maken. Mijn ervaringen met bijles op zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs waren positief.

Utrecht
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

basisonderwijs

Felina

Amstelveen

Master / WO

Vrije Universiteit Amsterdam

Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek

Bijles basisonderwijs met Felina

Ik geef graag bijles, omdat ik het erg belangrijk vind om mensen in mijn omgeving te kunnen en willen helpen. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en ik houd ervan om mensen succesvol zien te worden in iets waar ze eerst moeite mee hadden. Ik heb eerder bijles gegeven en al mijn ervaringen waren erg positief en leuk.

Amstelveen
Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek
Master / WO, Vrije Universiteit Amsterdam

basisonderwijs

Sibbeline

Arnhem

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Pedagogische Wetenschappen

Bijles basisonderwijs met Sibbeline

Allereerst vind ik het leuk om met kinderen en jongeren te werken. Het geeft mij voldoening als een kind/jongere lesstof niet snapt en dan na net wat extra uitleg / instructie plotseling het kwartje valt. Het geven van bijlessen, maar ook huiswerkbegeleiding, heb ik altijd erg leuk gevonden. Mijn specialiteit ligt vooral bij kinderen uit het basisonderwijs en de onderbouw van het middelbaar onderwijs. Deze leerlingen kan ik bij de meeste vakken goed helpen. Als het om bovenbouwleerlingen gaat, dan kan ik voornamelijk begeleiding bieden bij de talen en vakken als biologie. Bij andere exacte vakken hangt het van het niveau van de leerling af. Daarnaast kan ik leerlingen helpen bij maken van planningen, structuur aanbrengen in de lesstof en te kijken welke manier van leren het beste bij hem/haar past.

Arnhem
Pedagogische Wetenschappen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

basisonderwijs

Antoinette

Delft

Master / WO

University of Leicester (VK)

Art Museum and Gallery Studies

Bijles basisonderwijs met Antoinette

Ik vind het ontzettend leuk om jongeren iets bij te leren. Het is voor mij een fijne uitdaging om mijn aanpak en verhaal aan te passen aan de persoon of groep waar ik mee samenwerk. Ik probeer door te spelen met beeld en taal mensen mee te nemen in mijn enthousiasme voor leren.

8/10

Delft
Art Museum and Gallery Studies
Master / WO, University of Leicester (VK)

basisonderwijs

J.

LELYSTAD

Bachelor / HBO

Hogeschool Zuyd Maastricht

Bijles basisonderwijs met J.

De reden waarom ik bijles geef, is simpelweg om leerlingen die bijles vragen te kunnen helpen met hun probleem en hen te leren om een bredere kijk op de wereld te geven en hoe dit kan bijdragen aan hun studieresultaten. Als begeleider vertel ik over mijn eigen studeerervaring en de beslissing die ik destijds heb gemaakt, zodat zij daarvan kunnen leren. Door middel van structuur, persoonlijke aandacht en positiviteit leer ik leerlingen dat school heel erg leuk is en studeren en/of huiswerk maken ook een ontzettend interessante kant heeft. Die drive om leerlingen te helpen komt vanuit mijn gedachte dat, wanneer een leerling moeite heeft met een vak er altijd iemand is die hen kan en wil helpen. Ik ben ervan overtuigd dat naast een focus op prestatie, dat een leerling ook zou moeten leren om naar de wereld om hen heen te kijken en hoeveel zij hier van kunnen leren tijdens hun schoolperiode. Een leerling heeft immers zo veel kanten en talenten. Een slecht cijfer kan een leerling belemmeren in zijn/haar groei terwijl dit slechts 50% van het totale plaatje is. Ik wil die andere 50% losmaken bij de leerling. Hem of haar het vertrouwen geven om op het eigen kunnen te mogen vertrouwen. Het uiteindelijke doel van mij is om de leerling met een rugzak vol zelfvertrouwen de deur uit te zien gaan. Hopend dat hij of zij heeft mogen leren van zowel mijn begeleiding en ervaring, maar ook dat ze vertrouwd zijn met hun eigen kunnen en dat ze deze zelfverzekerdheid in hun latere schoolcarrière kunnen toepassen.

LELYSTAD
Bachelor / HBO, Hogeschool Zuyd Maastricht

basisonderwijs

Daan

Amsterdam

Master / WO

Vrije Universiteit (VU)

Master Law and Politics of International Security

Bijles basisonderwijs met Daan

Het geven van bijles geeft mij veel genoegen. Ik help graag mensen en vind het geweldig als na afloop of tijdens de bijlessen studenten mooie resultaten halen. Ik heb tot nu toe bij al mijn studenten verbeterde resultaten mogen zien.

8/10

Amsterdam
Master Law and Politics of International Security
Master / WO, Vrije Universiteit (VU)

basisonderwijs

Fabiënne

Helmond

VWO / Gymnasium

Strabrecht College Geldrop

Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek

Bijles basisonderwijs met Fabiënne

Fabiënne zit in de derde bachelor psychologie en heeft veel ervaring met oppassen op basisschoolkinderen en turnlessen geven. Voor BijlesHuis helpt ze leerlingen uit het basisonderwijs.

Helmond
Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Strabrecht College Geldrop

basisonderwijs

Betty

IJsselstein

Bachelor / HBO

Bijles basisonderwijs met Betty

Ik heb heel mijn leven in het basisonderwijs gestaan. Het is leuk een kind te helpen beter te worden. Een op een was nieuw voor me, tot ik onze kleinkinderen veel geholpen heb.

IJsselstein
Bachelor / HBO,

Studenten die we al konden helpen

 • Carine uit Kaatsheuvel

  Braziliaanse vrouw wil graag Nederlands leren. Ze verstaat al erg veel, maar kan zelf nog niet echt zinnen vormen. Haar kinderen spreken wel Nederlands, maar onderling spreken ze Portug… Lees meer

 • Michelle uit Gennep

  Een leerling uit het basisonderwijs wil bijles rekenen. Hij heeft het vooral moeilijk bij rekenen met breuken.

 • Michel uit Oudkarspel

  Een leerling uit het derde leerjaar heeft moeite met rekenen. Hij zit in een grote klas, dus het is moeilijk om de uitleg te krijgen die hij nodig heeft.

 • Lisanne uit Ouderkerk aan de Amstel

  Een student uit groep 5 heeft buitenlandse ouders. Hij spreekt al erg goed Nederlands, maar het is niet zijn moedertaal. Daarom heeft hij lichte problemen bij lezen en schrijven. Ook bi… Lees meer

 • Anna uit Breda

  Leerling groep 4 zoekt begeleiding voor alle vakken van het basisonderwijs, met nadruk op rekenen en woordenschat.

 • Xander uit Wateringen

  Xander zoekt voor haar twee dochters in groep 5 en 7 bijles begrijpend lezen en rekenen. De oudste weet vaak wel de oplossing, maar niet snel genoeg.

 • Gilbert uit Eindhoven

  Een leerling uit groep 5 heeft bijles nodig. Hij heeft moeite met spelling en rekenen, maar hij is vooral onzeker en heeft last van faalangst.

 • Peter uit Rijswijk

  Leerlinge in groep 4 is een jonge leerling (ze wordt pas 7 in december). Ze heeft moeite met haar klasgenootjes bij te benen. Haar moeder wil haar graag groep 3 laten overdoen maar de s… Lees meer

 • Philippe uit Bodegraven

  Een leerling uit het derde leerjaar wil bijles rekenen.

 • Anna uit Bergschenhoek

  Leerling is 5 jaar oud, zit op de basisschool en zoekt hulp bij het linkshandig schrijven. Niveau voorbereidend lezen, woordjes met plaatjes. De leerling is goed in rekenen maar door he… Lees meer

 • Zoë uit Roosdaal

  2 leerlingen (3e leerjaar) hebben een gezamenlijke huiswerkbegeleiding nodig.

 • Lien uit Nunspeet

  Een leerling uit de basisschool wil bijles Nederlands. Hij heeft het vooral moeilijk met begrijpend lezen.

 • Gilbert uit Broek op Langedijk

  Een leerling uit groep 6 wil bijles voor rekenen.

 • Reinout uit Zoeterwoude

  Reinout gaat naar groep 7 volgend jaar (in school Het Avontuur) en heeft bijles spelling en begrijpend lezen nodig.

 • Storm uit Laren

  Twee studenten: student 1 zit in groep 1 met concentratiemoeilijkheden, is snel afgeleid. Student 2 zit in groep 6, zit in plus-klas en zoekt naar meer structuur.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.