Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wet je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts u met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met uw docent af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Alexander

Amsterdam/Brussel en Lausanne

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler, Master / WO, UVA

Bijles Italiaans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

Amsterdam/Brussel en Lausanne
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Italiaans

Mary

Amersfoort

Politicologie en Marketing Management, Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

silvia

PURMEREND

Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English), Bachelor / HBO

Bijles Italiaans met silvia

Als docent streef ik ernaar om leerlingen zoveel mogelijk hun talenten te laten benutten. Het werken als docent houdt voor mij dus niet enkel het aanleren van de Duitse taal in, maar ook lesgeven met een pedagogische inslag. Ik ben omschreven als pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en spreek de taal van de leerlingen

PURMEREND
Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English)
Bachelor / HBO,

Italiaans

Natalia

Amsterdam

Teaching Spanish as a foreign language, Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Bijles Italiaans met Natalia

I am a friendly and social person. I have always loved teaching and I have a strong sense of service. It is one of the most beautiful professions in the world because we work with human beings and the achievements of our students always turn into personal achievements for us. So, we teachers seem to be in a permanent win-win situation. I wouldn't change my profession for anything in the world and I would be very glad to keep teaching students at several levels in the Netherlands.

Amsterdam
Teaching Spanish as a foreign language
Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Italiaans

Nicholas

Amsterdam

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Nicholas

Wiskunde is mijn passie en ik wil het met andere delen.

Amsterdam
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

Daniela

Dordrecht

None

Bijles Italiaans met Daniela

Mijn naam is Daniela en ik ben recentelijk geslaagd voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen met Orthopedagogiek als masterspecialisatie te Leiden. Bijles geven spreekt me aan omdat ik werken met kinderen en jongeren erg interessant en uitdagend vind. Ik zou graag aan kinderen en jongeren mijn kennis over willen dragen en hen op een positieve manier willen stimuleren. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en ik wil deze ervaring graag uitbreiden. Een belangrijke boodschap die ik heb meegekregen uit de minor en de stages die ik heb gevolgd is dat het als hulpverlener belangrijk is om ouders en kinderen zo min mogelijk te veroordelen voor hun verleden om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tijdens het masterjaar van mijn studie heb ik voor negen maanden bij Groos Mentaal Beter Jong stagegelopen. Hierbij heb ik de mogelijkheid gekregen om in aanraking te komen met kinderen en jongeren met verschillende ontwikkelingsproblemen en onder andere angstproblemen, ADHD, autisme, dyslexie en dyscalculie. Ik heb goede organisatievermogens en ik ben netjes in mijn werk. Ondanks dat ik van Italië naar Nederland ben verhuisd, heb ik in één keer mijn vwo-diploma, bachelordiploma en masterdiploma behaald dankzij mijn doorzettingsvermogen. Ik heb tot nu toe met veel plezier mijn opleiding en stages gedaan en ik ga met hetzelfde enthousiasme aan de slag bij mijn bijlessen.

Dordrecht

Italiaans

Annelies

Dordrecht

None

Bijles Italiaans met Annelies

Ik ben graag met Italiaans bezig en vind het leuk mijn kennis te delen. Daarbij is het fijn nieuwe dingen te bedenken, die het leren gemakkelijker en/of leuker maken én tevens effectief zijn bij het aanleren van de taal. Ik geniet ook van elke geboekte vooruitgang en een groeiend zelfvertrouwen van de leerlingen

Dordrecht

Italiaans

Francesca

Rijswijk

None

Bijles Italiaans met Francesca

Geachte heer / mevrouw, Als docentr heeft u mensen nodig die hun vak verstaan, maar die daarnaast goed in teamverband kunnen samenwerken. Het woord waar het hier om gaat is communicatie. Ik denk dat ik iemand ben, die voor u van nut zou kunnen zijn. Ik ben internationaal georiënteerd. Dit blijkt uit de vele talen die ik spreek. Daarnaast beschik ik over ruime vakkennis in het Engels, in het Frans, in het Nederlands en natuurlijk in mijn moedertaal Italiaans. Om u een indruk te geven van mijn talenkennis en van mijn ervaringen heb ik een Nederlandstalige versie van mijn CV meegestuurd. Ik hoop dat mijn brief en mijn ervaring ertoe leiden dat ik aan u mijn diensten kan aanbieden.

Rijswijk

Italiaans

Aprano

Haarlem

None

Bijles Italiaans met Aprano

I am an Italian teacher in Haarlem. As a native speaker I have a good knowledge of the language and culture of Italy. My passion is teaching people (adults and children) and sharing part of my passion for the culture and language of my country with them. This could happen by lessons, by cultural activities or workshops.

Haarlem