Verbeter je informatica vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is informatica moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij informatica? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten informatica! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

informatica

Lambert

Geleen

Docent Natuurkunde 2e graad i.o., Bachelor / HBO, Atheneum B en HTS-Electrotechniek richting Computertechniek

Bijles informatica met Lambert

Sinds 6 jaar geef ik bijlessen, sinds 1 jaar ben ik docent en begeleider. Ik heb gemerkt dat 1-op-1 of in kleine groepen, toch echt mijn sterkste kant is. Ik kan dan volgen hoe de leerling denkt en wat daar aan te verbeteren is. Vaak is het vak zelf niet het grootste struikelblok, maar de voorwaarden daaromheen, zoals het éénzijdig uitleggen op school, het geen overzicht kunnen krijgen (essentieel voor beelddenkers), Het slecht op kunnen schieten met de leraar, of achterstand door een moeilijke situatie in het verleden. Kortom het plezier in het leren verdwijnt. Door mijn passie en inzicht, hoop ik dat weer een beetje te kunnen herstellen.

Geleen
Docent Natuurkunde 2e graad i.o.
Bachelor / HBO, Atheneum B en HTS-Electrotechniek richting Computertechniek

informatica

Arjen

Amersfoort

Informatica, Bachelor / HBO, HIO Enschede

Bijles informatica met Arjen

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te kunnen helpen, zowel op persoonlijk vlak als op meer technische gebieden. Ik help je daarom graag om het beste uit jezelf te halen.

Amersfoort
Informatica
Bachelor / HBO, HIO Enschede

informatica

Christa

Oudkarspel

Basisactuariaat, Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

Bijles informatica met Christa

ik ben momenteel een student aan de hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Wiskunde. ik merk op school en in mijn omgeving dat er veel mensen zijn die bij een vak wat extra hulp nodig hebben en ik zou deze mensen graag 1-op-1 willen helpen.

Oudkarspel
Basisactuariaat
Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

informatica

Cees

Zoetermeer

mavo / havo / vwo tot en met de 5e klas, VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit - toegepaste wiskunde - master niveau

Bijles informatica met Cees

Ik vind wiskunde les geven aan tieners op school leuk en inspirerend - je ziet bijna altijd begrip en vooruitgang bij de leerlingen. Bijles is veel directer en geeft na een paar lessen begrip en verbetering op moeilijke gebieden. Leraar en leerling kunnen samen bepalen hoe en wat er gedaan moet worden. Ook kan ik ingewikkelde onderwerpen (bijv. goniometrie, kansberekening, meetkunde, logaritme / exponentiële functies etc.) opnieuw uitleggen Naast wiskunde bijwerken is ook verbetering qua motivatie, structuur van werken en inzet belangrijk en kan onderdeel van de bijlessen zijn. Zelf vind ik bij elkaar zijn tijdens een les effectiever dan via de online omgeving - maar online is natuurlijk handiger omdat er dan geen reisproblemen zijn.

Zoetermeer
mavo / havo / vwo tot en met de 5e klas
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit - toegepaste wiskunde - master niveau

informatica

Alfred

Markelo

Bouwkunde, Bachelor / HBO, H.T.S Bouwkunde te Hengelo

Bijles informatica met Alfred

Het aanleren van 'hoe pak je slim een wiskundeopgave aan?' en 'Hoe los je iets op?' is heel erg leuk. Dat merk Ik ook met rekenen, want dat is bij veel kinderen door de rekenmachine minder ontwikkeld. Ik help studenten van alle leeftijden met wiskunde!

Markelo
Bouwkunde
Bachelor / HBO, H.T.S Bouwkunde te Hengelo

informatica

Kjell

Amsterdam

Computer Science, Master / WO, Universiteit Twente

Bijles informatica met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Amsterdam
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

informatica

Dirk

Schijndel

Natuur & Techniek, VWO / Gymnasium, Gymnasium Beekvliet

Bijles informatica met Dirk

Ik heb al eerder bijles gegeven, en ik vond het heel leuk om te doen. Bovendien zorgt het ervoor dat je zelf scherp blijft in de vakken die je behandelt, wat vooral bij vakken zoals wiskunde belangrijk is.

Schijndel
Natuur & Techniek
VWO / Gymnasium, Gymnasium Beekvliet

informatica

Erik

Deventer

Techniek- en Wetenschaps Filosofie, Master / WO, Universiteit Twente

Bijles informatica met Erik

Ik heb een lange historie (20+ jaar) om mensen te helpen met hun computers. Bijna altijd bij hun thuis. Ik doe het nu als vrijwilliger bij de bibliotheek Deventer. Het is iets wat ik graag doe. Daarnaast leer ik er zelf weer dingetjes bij en vind ik het een prettige manier om mensen te leren kennen. Ik leef alleen en heb redelijk wat tijd over in de avonden en weekenden. Mensen vooruit helpen in ICT kennis of -gebruik is voor mij een ideale manier om de tijd te vullen. En ondanks dat ik genoeg salaris heb, is een extraatje altijd welkom, zeker als het via een aangename bezigheid verloopt. Tevens zie ik mezelf niet een heel leven in een kantoorpand werken en kijk ik graag rond of er andere carrieres zijn die ik wellicht later op kan pakken.

Deventer
Techniek- en Wetenschaps Filosofie
Master / WO, Universiteit Twente

informatica

Maxim

Maastricht

Ik heb een mijn middelbare school opleiding afgerond en studeer nu verder, VWO / Gymnasium, UC Leuven-Limburg

Bijles informatica met Maxim

Ik ben leerkracht godsdienst informatica in opleiding en wil door het geven van bijlessen ervaring opdoen. Verder wil ik graag jongeren steunen in hun opleiding.

Maastricht
Ik heb een mijn middelbare school opleiding afgerond en studeer nu verder
VWO / Gymnasium, UC Leuven-Limburg

informatica

Max

Huissen

None

Bijles informatica met Max

Ik werk op dit moment bij de Kwantum en heb hier geen fulltime aanstelling. Ik ben op zoek naar wat mogelijkheden om extra te werken. Ik zou graag een baan willen binnen mijn vakgebied, dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom wil ik via bijles geven binnen mijn vakgebied ervaring opdoen en andere mensen helpen.

Huissen